Omapost en Sharing Stories winnen Richard Hoogland Prijs

(foto: Gijs de Kruijff)
Utrecht, 25 januari 2019 – Omapost en Sharing Stories zijn de winnaars van de Richard Hoogland Prijs 2019. De jury koos deze twee initiatieven om de Utrechtse ouderen actief bij de samenleving te blijven betrekken uit 39 inzendingen. De winnaars ontvingen vrijdag in het Bartholomeus Gasthuis de prijs uit handen van wethouder Maarten van Ooijen en Wim Verkerk, voorzitter van het Richard Hoogland Fonds.

Wim Verkerk, voorzitter van het Richard Hoogland Fonds: “Allereerst zijn we heel erg verheugd met de tientallen inzendingen die we hebben mogen ontvangen. Dit laat zien dat vele Utrechters actief bezig zijn om wat te doen aan de groeiende eenzaamheid onder ouderen in Utrecht. Wij vinden dat geen enkele Utrechter zich eenzaam mag voelen in deze mooie stad. Ik ben heel blij dat we via het Richard Hoogland Fonds de uitvoering van twee prachtige ideeën mogelijk kunnen maken.”

Lees hier het hele artikel