Welkom op de website van centrum Sociaal Vitaal

Versterken van sociale vitaliteit is ons werkveld. Net als dat fysieke vitaliteit  oefening en training vraagt, geldt dit ook voor sociale vitaliteit. Er is aandacht, moed en inspanning nodig om je verbondenheid met anderen te behouden en/of te ontwikkelen. Door allerlei omstandigheden kan sociale vitaliteit tijdelijk of voor langere tijd verminderd zijn. Wij ondersteunen mensen bij het herwinnen van hun sociale vitaliteit. Daarnaast informeren en trainen wij hulpverleners en vrijwilligers bij het herkennen en begeleiden van ouderen wiens sociale vitaliteit is afgenomen. Voor vragen of informatie kunt u via de mail contact met ons opnemen via info@sociaalvitaal.com

 

2 gedachten over “Welkom op de website van centrum Sociaal Vitaal”

Reacties zijn gesloten.