Over ons

De initiatiefnemers van Centrum  Sociaal Vitaal  zijn Willem Brouwer en Gerdi Keeler.  We zijn beiden  gegrepen door het thema eenzaamheid en willen vanuit een hedendaagse visie mensen ondersteunen bij het herwinnen van hun sociale vitaliteit. Met  25 jaar ervaring in Zorg en Welzijn  willen we de komende jaren hier onze passie en energie insteken.

Willem Brouwer heeft gewerkt met diverse groepen kwetsbare mensen en specifiek als sociale netwerkcoach bij U-Centraal. Allerlei mensen zijn door hem geholpen aan fijne vriendschappen  en bezigheden.  Willem heeft ook ervaring met het opzetten van werkervaringsplekken, re-integratie en rehabilitatie-training en het weer opnieuw verbinding maken met sociale netwerken.

Gerdi Keeler is 10 jaar werkzaam geweest bij Vilans en heeft daar als projectleider diverse projecten voor kwetsbare ouderen tot een goed einde gebracht waaronder projecten rondom dagbesteding. Daarnaast heeft zij zich ontwikkeld tot trainer en coach en heeft zij diverse trainingen ontwikkeld en gegeven zoals bijvoorbeeld leertrajecten om familie en vrienden meer te betrekken bij de zorg van hun naaste.

Gerdi en Willem zijn samen geaccrediteerd voor de  training Grip en Glans en hebben deze in Utrecht aangeboden.